ασφαλιστικό πρόγραμμα Οικογενειακής Προστασίας

Με τη συμβουλευτική υποστήριξη των Ασφαλιστικών Γραφείων Αγιασματζή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ

προστασια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ

Εξασφαλιστε το μέλλον της οικογένειας σας

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!


Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδααποπληρωμή δανείωνπληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά.,  μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της. 

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

life

 

Έχει αποδειχθεί στην πράξη, ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί την επιβίωση μιας οικογένειας δεν είναι η απώλεια ζωής, ούτε η αδιαφορία για ό,τι αποδεδειγμένα αγαπάμε, αλλά η αμέλεια, η αναβλητικότητα και η έλλειψη γνώσης για το πόσο λίγο κοστίζει η  Ασφάλεια Ζωής

Συνεργαζόμενες Εταιρείες: