Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας

Με τη συμβουλευτική υποστήριξη των Ασφαλιστικών Γραφείων Αγιασματζή

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΌ ΜΗΝΩΝ Έως 75 ΕΤΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

health

Υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.

Η Ν. ΑΓΙΑΣΜΑΤΖΗΣ & ΣΙΑ σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές της αγοράς, προσφέρει, μια σειρά προγραμμάτων υγείας, ικανών να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες σας για τη φροντίδα της υγείας σας και της οικογένειάς σας.

Τα Προγράμματα υγείας / νοσοκομειακής περίθαλψης δημιουργήθηκαν με πρωταρχικό σκοπό να καλύψουν την ανάγκη του ανθρώπου, πού επιζητά μια αξιοπρεπή περίθαλψη σε ιδιωτικές κλινικές εντός ή και εκτός Ελλάδας.

Συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στον χώρο της υγείας

Απ’ ευθείας εξόφληση στα συμβεβλημένα νοσοκομεία

Πληθώρα διαγνωστικών κέντρων

Καλύψη σε κάθε βαθμίδας περίθαλψης

Για την ασφάλιση της υγείας σας, οι Ασφάλειες Αγιασματζής σας προσφέρουν προγράμματα που καλύπτουν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη σας, προσαρμοζόμενα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

 

Τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας τα διαμορφώνεται όπως επιθυμείτε εσείς, με βάση τις δικές σας απαιτήσεις! Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα υγείας, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεστε προσαρμόζοντας το ασφάλιστρο.

 

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη, οι Ασφάλειες Αγιασματζής βάζουν εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

 

Άξονες Προστασίας

Συνεργαζόμενες Εταιρείες: