Αποταμίευση-Επένδυση-Unit Linked

Με την συμβουλευτική υποστήριξη των Ασφαλιστικών Γραφείων Αγιασματζή

3455

επενδυτικά προϊόντα τύπου Unit Linked

Τα επενδυτικά προϊόντα τύπου Unit Linked είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν όλους τους τύπους ανθρώπων.

Τα συμβόλαια αυτά συνδυάζουν επένδυση κεφαλαίου & ασφάλεια ζωής με δυνατότητα υψηλών αποδόσεων (μη εγγυημένη) σε μακροχρόνια βάση.

Στον επενδυτικό τομέα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου που επιζητά να διασφαλισθεί διαχρονικά.

Αποταμίευση & Επένδυση

Για την αποταμίευση & επένδυση σας, οι Ασφάλειες Αγιασματζής σας προσφέρουν προγράμματα που καλύπτουν εσάς και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες ώστε να διασφαλίσετε ένα οικονομικά ισχυρό αύριο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Επενδυτικά προγράμματα με σκοπό τη δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα καλύπτει τις ανάγκες της αποταμίευσης ή της σύνταξης.

Τα προγράμματα αποταμίευσης & επένδυσης σας προσφέρουν:

Επιλέγετε τον συνδυασμό των αμοιβαίων κεφαλαίων που θέλετε να απαρτίζουν το ασφαλιστικό επενδυτικό σας πρόγραμμα με βάση το δικό σας προφίλ ρίσκου.

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε ή να μειώσετε το καταβαλλόμενο ποσό αν τα οικονομικά σας δεδομένα αλλάξουν (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Αν το επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να ενισχύσετε το επενδυόμενο κεφάλαιό σας μέσω έκτακτων καταβολών (ισχύει για τα προγράμματα τακτικών καταβολών).

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαγοράσετε το συμβόλαιό σας πριν τη λήξη του προγράμματος, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά την διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους ορισμένους στο ασφαλιστήριο δικαιούχους, ένα ασφαλισμένο κεφάλαιο και η αξία εξαγοράς του επενδυτικού σκέλους του ασφαλιστηρίου.

Εχετε Αποριες;

50 χρόνια προσφοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών μπορούν να εξασφαλίσουν ότι διαθέτουμε την εμπειρία ώστε να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να σας παρέχουμε τις κατάλληλες προτάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Συνεργαζόμενες Εταιρείες: