Το όνομα Αγιασματζής συνδέεται µε τις ασφάλειες από το 1972 χρονιά που ο Παναγιώτης Αγιασματζής έγινε μέλος της οικογένειας της ΦΟΙΝΙΞ-ΓENIKAI ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ και σημερινής GROUPAMA Ασφαλιστικής.

Παρά τα δύσκολα τότε χρόνια το όνομα του Παναγιώτη Αγιασματζή αποκτούσε όλο και περισσότερη βαρύτητα και αναγνωρησιμότητα στην ασφαλιστική αγορά με κορυφαία στιγμή, την ανάληψη της θέσης του Διευθυντή Πωλήσεων Ελευθέρου δικτύου της Φοίνιξ-Metrolife-Εμπορική.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 το όραμα του Παναγιώτη Αγιασματζή, παίρνει σάρκα και οστά και με τον νεοεισελθόντα στην ασφαλιστική αγορά Νίκο Αγιασματζή, τα ασφαλιστικά γραφεία Αγιασματζής, αποκτούν έδρα στο κέντρο της αγοράς του Βύρωνα στην οδό Ιθώμης 23.

Τη δεκαετία του ’00 τα γραφεία επεκτείνονται στην ασφαλιστική αγορά. Το 2004 εισχωρεί στο γραφείο η προερχόμενη από την ALICO ασφαλιστικός σύμβουλος Ρέα Τσιολάκη και δύο χρόνια αργότερα, το 2006 ιδρύεται η Ν.Αγιασματζής & ΣΙΑ ΕΕ. Την ίδια χρονιά η εταιρία προχωράει στην εξαγορά ενός μεγάλου ασφαλιστικού πρακτορείου και ιδρύει και 2ο κατάστημα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 8 στον Βύρωνα.

Τη δεκαετία του ’10 η επεκτατική πολιτική συνεχίζεται παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει  τη χώρα με την παράλληλη είσοδο της στα μνημόνια. Το 2012 η Ν.Αγιασματζής & ΣΙΑ ΕΕ προχωράει στη σύναψη συνεργασίας με την ασφαλειομεσιτική εταιρία Lutz – Assekuranz Makler Gmbh αποκτώντας έτσι την αποκλειστικότητα της διάθεσης των προιόντων της, με προιόντα όλου το φάσματος της ασφάλισης μεταφοράς, όπως CMR, ευθύνης Διαμεταφορέα και γενικότερα ασφαλίσεων φορτίου. Το 2015 έδρα και υποκατάστημα συγχωνεύονται με έδρα πλέον το κατάστημα της Χρυσοστόμου Σμύρνης 8 στον Βύρωνα.

Σήµερα, η Ν.Αγιασματζής & ΣΙΑ ΕΕ με γνώμονα πάντα τη σωστή ασφάλιση των πελατών της και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων μετράει πάνω από 5000 ενεργά συμβόλαια και σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς, συνεχίζει την ανοδική της πορεία διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τον κύκλο εργασιών της.

H εταιρία προσφέρει

  • Παράδοση συμβολαίων στο χώρο σας
  • Επικοινωνία µε email ή τηλέφωνο
  • Ασφάλιση Αμεσα και Γρήγορα
  • Σε περίπτωση ζημιάς το Γραφείο  αναλαµβάνει όλη τη διεκπεραίωση
  • Συνεργασία µε τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες
  • Μελέτη Αναγκών και κάλυψη κάθε ασφαλιστικής ανάγκης
  • Ενημέρωση και καθοδήγηση σε περίπτωση ζημιάς.

Στα Ασφαλιστικά Γραφεία Αγιασµατζής μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας καθώς και τη διασφάλιση των περιουσιακών σας στοιχείων.